COCO CAPRYLATE Flytande 100 g Mjukgörande För formuleringar och gör det själv hud, kropp, ansikte, personlig, hårvård duschprodukter, konditionering, schampon

Priser från
124,00

Sponsrade länkar

JäMFöR ALLA WEBBUTIKER (1)

Beskrivning

Amazon COCO-CAPRYLATE är ett snabbt spridande mjukgörande medel för personlig vård, speciellt lämpligt som ett alternativ till flyktiga silikoner som cyklometikon. Coco-caprylate är en lätt mjukgörande ester (C8-10 fettsyror kopplade till C12-18 fettalkoholer) som absorberas snabbt och lämnar en torr men silkeslen finish på huden. Det hjälper också till att solubilisera andra kosmetiska ingredienser. Den lämnar en lätt, icke-oljig, slät och sammetslen hudkänsla. HUDVÅRD: Den är mycket biokompatibel med huden. På så sätt tränger den djupt in i huden och hjälper den att reparera sig själv. Den har en låg fethet. Det används i foundation, solkrämer, ansiktsfuktare, serum, etc. HÅRVÅRD: Den ger utmärkt återfuktning och glans till håret och ger en mjuk och silkeslen efterkänsla. Det används i hårfärger, blekmedel, detangles, etc. Hållbarhetsfördelar: 100 % förnyelsebar, lätt biologiskt nedbrytbar, lämplig för alternativa koncept för silikon.

Jämför webbutiker (1)

Sponsrade länkar · Vissa butiker betalar oss en ersättning

Sortera efter:

124,00 kr

Beskrivning (1)

COCO-CAPRYLATE är ett snabbt spridande mjukgörande medel för personlig vård, speciellt lämpligt som ett alternativ till flyktiga silikoner som cyklometikon. Coco-caprylate är en lätt mjukgörande ester (C8-10 fettsyror kopplade till C12-18 fettalkoholer) som absorberas snabbt och lämnar en torr men silkeslen finish på huden. Det hjälper också till att solubilisera andra kosmetiska ingredienser. Den lämnar en lätt, icke-oljig, slät och sammetslen hudkänsla. HUDVÅRD: Den är mycket biokompatibel med huden. På så sätt tränger den djupt in i huden och hjälper den att reparera sig själv. Den har en låg fethet. Det används i foundation, solkrämer, ansiktsfuktare, serum, etc. HÅRVÅRD: Den ger utmärkt återfuktning och glans till håret och ger en mjuk och silkeslen efterkänsla. Det används i hårfärger, blekmedel, detangles, etc. Hållbarhetsfördelar: 100 % förnyelsebar, lätt biologiskt nedbrytbar, lämplig för alternativa koncept för silikon.


Produktspecifikationer

Märke Artekas Innovation
EAN
  • 4779051570935
Färg
  • Röd-384

Utvalt Val
124,00 kr
Til butik